Toegangscontrole


Interne beveiliging van uw bedrijf
Vaak zonder dat ze het weten, verliezen ondernemers jaarlijks een substantieel bedrag aan diefstal en verduistering binnen hun eigen bedrijf. Door uw interne beveiliging aan te scherpen met een toegangscontrolesysteem haalt u dat bedrag terug.

Toegangscontrolesysteem
Met een toegangscontrolesysteem verkleint u de kans op diefstal tijdens werktijd. Ook beschermt u uw medewerkers en hun bezittingen. Met dit systeem beheert u uw voorraden en magazijn en hebt u zicht op in- en uitgaande personen.

Controle en veiligheid
Het toegangscontrolesysteem registreert de aanwezigheid van uw medewerkers. U kunt achterhalen wie er welke ruimte heeft bezocht, wanneer en hoe lang. Bovendien kunt u bepalen tot welke ruimtes uw medewerkers of bezoekers toegang hebben. Buitenstaanders kunnen onmogelijk naar binnen glippen: dit vergroot de veiligheid van u en uw klanten.

Externe beveiliging met alarmsysteem.
Een alarmsysteem is een voor inbrekers en criminelen zeer afschrikkende vorm van toegangscontrole. Bij daadwerkelijke inbraak zorgt het alarm ervoor dat ze vrijwel direct vertrekken. Hierdoor is de kans op buit en schade klein. Wanneer u wel in het pand aanwezig bent, wordt u gewaarschuwd en kunt u een ongewenste confrontatie voorkomen.

Van der Graaf Beveiligingstechniek
De specialisten van Van der Graaf Beveiligingstechniek in Groningen helpen u graag het beste toegangscontrolesysteem voor uw pand te kiezen en te installeren.